|
Luxusní servírování zebu
|
Nejdostupnějším masem, které si můžete dát na Madagaskaru k jídlu, je bezesporu hovězí ze skotu zebu. Maso je to překvapivě chutné, většinou šťavnaté a měkké. Obyčejní Malgaši si mohou dovolit maso na svém talíři málokdy, ale v pouličních jídelnách a restauracích je k dostání běžně. K nejčastějším úpravám patří cosi jako guláš s rýží, ale v nejlepších restauracích pro turisty dostanete i minutkově upravené chutné steaky. |
Foto © 2011 Martin Loew, www.promita. Soubor: d08802.jpg |
|
|
Místa a kategorie: |
Afrika, Madagaskar, jídlo |
|
|
Komentáře fotografie:
Inspiruje Vás tento obrázek? Líbí, nelíbí? Byli jste tam? Máte odtud zajímavý zážitek, radu, zkušenost?
Omlouváme se, ale vkládání komentářů bylo z technických důvodů dočasně vypnuto.
|